Apple Pay

For dig som har iPhone eller en anden Apple-kompatibel enhed, er Apple Pay er en tryg og kontaktløs måde at betale på. Brug dit Entercard-produkt med Apple Pay og oplev alle fordelene ved at betale digitalt.

Sådan kommer du i gang med Apple Pay

For at kunne bruge Apple Pay skal du have en iPhone 6 eller en nyere model.

  • Gå til Apple Wallet-appen på din iPhone, tryk på «+» symbolet og følg instruktionerne
  • Scan dit betalingskort og angiv din CVC-kode. Du kan også tilføje dit kort manuelt
  • Godkend aftalen og verificer dit betalingskort ved at trykke ‘næste’
  • Du vil herefter modtage en verificeringskode på SMS
  • Så er du klar til at betale med Apple Pay

Du kan tilføje dit kort i Apple Pay via din netbank. Hvis dit kort understøtter Apple Pay, vil du se “Add to Apple Pay” i din kortoversigt. Det er vigtigt at vi har dit rigtige telefonnummer. Du kan opdatere dit telefonnummer via din kort-app eller i netbanken.

Apple Pay passer på dine personoplysninger

Når du betaler med Apple Pay kan du være sikker på at dine personlige oplysninger bliver beskyttet. Apple Pay anvender et nummer der gælder specifikt for din enhed og en unik kode for hver transaktion. Dine kortoplysninger lagres ikke på din enhed eller på en Apple-server. Den deles heller ikke med tredjeparter. Apple Pay opbevarer ingen betalingsoplysninger som kan knyttes direkte til dig som privatperson.

Sådan betaler du med Apple Pay:

Apple Pay fungerer alle steder som tilbyder kontaktløs betaling – både forretninger, online og i apps. For at finde ud om en forretning tilbyder kontaktløs betaling, kan du kigge efter et af disse symboler på hjemmesiden, i appen eller ved kassen:

Face ID

Du godkender betalingen ved at dobbeltklikke på sideknappen på din iPhone. Se på skærmen og hold derefter telefonen hen til betalingsterminalen. Hvis du bærer mundbind eller anden maske som dækker dit ansigt, kan du blive bedt om at godkende med din kode.

Touch ID

Hvis du har en iPhone 6, 7 eller 8 skal du godkende din betaling med Touch ID. Hold din iPhone tæt på betalingsterminalen med fingeren på sensoren til Touch ID.

Apple Watch

For at betale med Apple Watch skal du dobbeltklikke på sideknappen og holde uret hen til en kontaktløs betalingsterminal. Transaktionen er godkendt, når du mærker uret vibrere.

 

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål vedrørende Apple Pay.

Klik her for at læse om vores vilkår for mobil betalinger.