Kreditkort

Kreditkort er et sikkert og fleksibelt betalingsmiddel, som kan bruges både i Danmark og i udlandet. Det giver dig hurtig adgang til ekstra penge, hvis behovet opstår, men husk, at det er lånte penge, som skal betales tilbage.

Du skal opfylde en række betingelser for at få et kreditkort. Vi anbefaler derfor, at du sætter dig grundigt ind i kortvilkårene og priserne på ENTERCARD kreditydelser og tilknyttede produkter. Med et kreditkort følger personligt ansvar. Husk ikke at låne flere penge end økonomien tillader og at du skal følge betingelserne for tilbagebetaling.

For at hjælpe vores kunder med at vælge det rigtige produkt, har vi samlet nogle punkter, som er værd at overveje, inden man ansøger om et kort:

  • Er der et årsgebyr, og i så fald, hvor stort er det? I tillæg til renteomkostningerne opkræver nogle kreditgivere årsgebyr. Tjek, om gebyret er tydeligt angivet, sådan at du ved, hvor højt det er, og om fordelene svarer til omkostningerne. Hos Entercard opkræver vi ingen årsgebyrer på kreditkort.
  • Hvilke tillægsydelser og forsikringer er tilknyttet kortet? Find ud af, hvilke fordele kortet giver dig, og om du har brug for dem. Her er det muligt at spare penge, bl.a. på forsikringer.
  • Hvor lang tid har du behov for, inden du vil betale for dine indkøb? Kreditkort egner sig bedst til finansiering, som strækker sig over kort tid.
  • Hvordan ser din økonomiske situation ud? Husk, at kreditkortet ikke giver dig flere penge mellem hænderne, men i stedet øget fleksibiliteten til at udjævne evt. udsving i din hverdagsøkonomi.

Individuel kreditvurdering

For at ansøge om kreditkort hos Entercard skal du give os et godt overblik over din økonomi. Vi kredittjekker alle ansøgere, inden de får kreditkort. Følgende krav skal opfyldes, før du kan få et kreditkort hos os:

  • Du skal være 18 år eller ældre
  • Du skal have fast indtægt
  • Du har ingen betalingsanmærkninger

For at undgå overforbrug, sætter vi også en maxgrænse for din kredit, tilpasset din økonomi.

Hvor meget koster det?

Det er vigtigt at vide, hvad det koster at bruge kreditkort. Som med alle andre ydelser og produkter, du bruger, er det vigtigt at sætte sig grundigt ind i vilkår og priser. Vi anbefaler dig at gennemgå alle relevante informationer om vores produkter, inden du begynder at bruge dem.

Hver måned skal du betale mindst 3% af det udestående beløb, og minimum 100 kroner. Derudover kan du betale det beløb, du ønsker, når du ønsker det. Det er nemt at ændre afbetalingen i netbanken. Husk, at det er dyrere at udsætte betalingen. Jo hurtigere du betaler, jo mindre betaler du i rente. Betaler du inden beløbet forfalder, løber der ingen rente på.

Før du handler med kreditkort, er det vigtigt at have overblik over, hvornår du skal betale penge tilbage. For at gøre det lettere for dig, har vi lavet en renteberegner til vores kreditkort, som er tilgængelig på de forskellige produktsider. Her kan du regne ud, hvor meget du skal betale i rente, og hvor meget du skal afbetale hver måned.

Se filmen, hvor vi forklarer, hvor meget det koster at bruge kreditkort:

Bevar overblikket

I netbanken får du et hurtigt overblik over saldo og bevægelser på dit Entercard-kreditkort. Hver måned modtager du en faktura med en købsoversigt. Du vælger selv, om du vil modtage fakturaen som e-faktura eller på papir.

Gode opfølgningsrutiner

Tag kontakt til vores kundecenter, hvis du får problemer med at betale. Vi har gode opfølgningsrutiner, hvis situationen skulle opstå.