Opdater dine kontaktoplysninger

Opdater dine kontaktoplysninger!

For sikkerhed som kunde hos os, skal vi bruge en opdateret identifikation fra dig. Hvis du har et eller flere af disse produkter, beder vi dig logge ind med NemID for at identificere dig:

  • re:member MasterCard
  • PlusGuldkort (Tidligere LO Plus Guldkort)

Derfor beder vi dig om dette

I henhold til kravene ifb. Hvidvaskloven er Entercard Group AB, udsteder af re:member MasterCard og PlusGuldkort, forpligtet til at opdatere den information, som vi har om dig som kunde. Denne information opdateres automatisk hos os, når du logger ind med NemID. Du skal derfor logge ind i Netbank eller app med NemID, hvis du aldrig har gjort det før.

Hvis du har et eller flere ekstrakort tilknyttet dit kort, skal kortholderen også logge ind i Netbank eller app med eget NemID.

Så enkelt identificerer du dig

Log ind i din Netbank eller app, som hører til dit produkt. Når du logger ind bliver dine personoplysninger automatisk opdateret.

Vil du logge ind i app’en? Sådan henter du den

  1. Gå ind i App Store eller Google Play på din smartphone
  2. Søg efter dit produkt (re:member eller PlusGuldkort) og download app’en
  3. Log ind med NemID – og dine information er opdateret automatisk

Har du ikke NemID?

Kontakt din bank, hvis du ønsker at få tilsendt et NemID, eller bestil et på NemIDs egen hjemmeside. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig mandag til fredag fra 9.00 til 16.00.