Kompetenceområder

EnterCard er en matrixorganisation, hvor forretningen er lokalt forankret i hvert land, med støtte fra regionale funktioner og specialister. Vores primære kompetenceområder er:

Forretningsudvikling, markedsføring og markedsanalyse

Vores styrke består i at målrette relevante tilbud til de forskellige kundegrupper. Vores succes hviler på en god indsigt i kommunikation og trends. Vi har specialister i forretningsudvikling, digital markedsføring, kommunikation, CRM og analyse.

Analyse og finans

EnterCard er en af Skandinaviens førende aktører inden for kreditgivning. Som eksperter i analyse og modellering sørger vi for, at vores kortporteføljer og låneprodukter er rentable. Vi har medarbejdere, som er eksperter i statistik, analyser af kundedata, digitale løsninger, finans og økonomi.

Kreditrisiko og lovgivning

Vores virksomhed er strengt reguleret af lovgivning og sikkerhedskrav. Som finansvirksomhed er det vigtigt at agere ansvarligt. Derfor arbejder vores markeds-, juridiske-, risiko- og IT-afdelinger tæt sammen for at sikre, at lovgivningen følges, og at de rette kreditniveauer gives til de rette personer.

Kundeservice

Tilfredse kunder og partnere er forudsætningen for at kunne skabe langvarige relationer. Vores kundeservice arbejder dagligt på at tilbyde god service og kundesupport til vores kunder, både via digitale kanaler og på telefon. Kundernes feedback hjælper os med konstant at forbedre vores produkter og services.

IT og forretningsudvikling

Kortbetalinger afhænger af velfungerende og sikre systemer. Vi ser vores IT systemer som fundamentet for vores virksomhed. Teknologisk innovation og kompleksiteten i nutidens IT-systemer gør, at vi skal sikre stærke kompetencer inden for IT, infrastruktur og projektstyring for at kunne udvikle og forny vores kortløsninger og systemer.