Opskriften til vores dream teams

“Teamet består af dygtige mennesker, som altid leverer. Vi er gode til at støtte hinanden og komplementere hinandens styrker. Og endnu vigtigere, så har vi det sjovt sammen.”
– Rickard, Senior Business Development Specialist.

Entercard er en af Skandinaviens ledende kreditudbydere med over 1,7 millioner kunder på tre forskellige markeder. Vores mission er to finance the big and small moments of everyday life, helping our customers to live their lives as they see fit. Samlet er vi 450 dedikerede medarbejdere i tre lande – Danmark, Sverige og Norge.

Vores værdier viser vejen til succes
Det er vigtigt for os, at vi arbejder som et team for at nå vores fælles mål. Her spiller vores værdier en afgørende rolle. De guider os i alt det, vi gør, og sørger for, at vi skaber den helt særlige Entercard-kultur.

Vores værdier er:

 • We keep our promises
 • We always improve
 • We make a difference
 • We win together

“Noget af det, jeg har lært af mit team, er, hvordan de samarbejder for at arbejde på en struktureret måde. De er både dejlige og sjove at være sammen med, og vi hjælper altid hinanden, når vi arbejder mod vores fælles mål.”
– Christine, data- og rapportudvikler

En levende kultur baseret på passion, mangfoldighed og konstant udvikling
Uanset hvor vigtige vores værdier er, betyder de ingenting uden de mennesker, som efterlever dem. For os er det vigtigt at skabe en arbejdsplads, hvor kulturen og mangfoldigheden er i centrum.

Vores 450 medarbejdere repræsenterer 40 nationaliteter. Vores forskellige erfaringer og indsigt gør, at vi hele tiden kan udveksle tanker og idéer til, hvordan vi bedst videreudvikler kundeoplevelsen for vores 1,7 millioner kunder.

Vi holder regelmæssige kurser og workshops i vores interne kursuscenter, Entercard Academy. Temaerne for kurserne er på linje med vores strategi og tager udgangspunkt i medarbejdernes behov for kompetenceudvikling. Hos Entercard får du muligheden for at vokse og udvikle dig.

“Jeg får hele tiden mulighed for at prøve nye udfordringer og arbejdsopgaver. Det gør, at mit arbejde stadig er spændende her efter mere end otte år. Det jeg sætter størst pris på, er, at hvis du har evnen og interessen, så får du ansvaret for at følge nogle idéer og initiativer til dørs, også selvom det ligger udenfor din komfortzone.”
– Rickard

Glem ikke at have det sjovt
Arbejdet er ikke alt. Vi tror på, at vores medarbejdere har det bedst, når der er god balance mellem arbejde og privatliv. Derfor har vi på Entercard fleksible arbejdstider og mulighed for hybridarbejde.

Sidst men ikke mindst, så er det en vigtig del af Entercard-kulturen, at vi har det sjovt.

“Vores team laver rigtig mange aktiviteter sammen. Selvom jeg virkelig godt kan lide det spontane efter arbejde, så er den årlige rejse til vores hytter i Trysil højdepunktet. Her samler vi medarbejdere fra forskellige steder og tilbringer noget kvalitetstid sammen.”
– Rickard

Andre aktiviteter og fordele hos Entercard:

 • Sommerevent
 • Breakfast Club
 • Julefrokost
 • Sundhedsbidrag
 • Kortfordele fra re:member
 • Adgang til hytter i Trysil
 • Centrale kontorer

Føler du dig allerede som en af os? Slip alt, hvad du har i hænderne, og tag kontakt.

Se vores ledige stillinger her.