Vores arbejdsplads

Entercard er et erfarent kreditmarkedsselskab med et team af nysgerrige medarbejdere, der brænder for data. Analyser er – og har altid været – en del af vores DNA. Vores ejere, Barclays Principal Investments Limited og Swedbank, har årelang erfaring i at transformere store datamængder til kundeværdi.

Alle vores projekter er gennemsyret af en analytisk tankegang – uanset, om vi er ved at udvikle et nyt produkt eller i gang med at forbedre en kundeoplevelse.

En virksomhedskultur karakteriseret af passion og mangfoldighed

Vi er overbevist om at forskelligartede baggrunde og erfaringer skaber en bedre arbejdsplads og stærkere ideer, for ikke at tale om inspirerende samtaler over frokosten.

I dag er vi repræsenteret i Stockholm, Oslo, Trondheim og København. Men vi har kolleger fra hele verden. Vores team på 450 medarbejdere kommer fra 40 forskellige lande, så vi springer gerne mellem engelsk – som er vores virksomhedssprog – og en blanding af de skandinaviske sprog.

For os er det vigtigt med mangfoldighed på alle niveauer. Der er medarbejdere med 6 forskellige nationaliteter i vores ledelsesgruppe, og der sidder kvinder i 5/10 af de ledende stillinger.

Gæster hos Entercard siger ofte, at vores kolleger emmer af energi og passion. Vi kan ikke være mere enige. Vores kolleger er altid på jagt efter ny indsigt, der giver vores 2 millioner kunder en bedre oplevelse.

Selvom vi er repræsenteret i 3 lande, arbejder vi som en virksomhed og samarbejder dagligt på tværs af grænserne. Hovedparten af vores team er spredt i alle lande, så vi kan handle hurtigt og støtte vores kunder og partnere optimalt.

Følg os på LinkedIn for at se, hvad vi har gang i!