Vores kernekompetencer

Vores branche er temmelig kompleks. Som en virksomhed med speciale i finansielle løsninger ville man blive overrasket over hvor mange kernekompetencer, der er nødvendige for skabe vores forretningsmæssige grundlag.

Virksomhedsudvikling, markedsføring og markedsanalyser

Vores styrke er at nå ud med forskellige former for relevante tilbud til forskellige kundegrupper. Succesen ligger i en god fornemmelse for kommunikation og tendenser. Vi har eksperter i virksomhedsudvikling, digital markedsføring, kommunikation, CRM og analyser.

Analyser og økonomi

Entercard er et af Skandinaviens førende kreditmarkedsselskaber. Som eksperter i finansiering og modelstrukturer sikrer vi, at vores kortportefølje og kreditprodukter er lønsomme. Vores medarbejdere er eksperter i statistik, analyser og kundedata, digitale løsninger, finans og økonomi.

Kreditrisiko og lovgivning

Vores virksomhed er nøje underlagt lovgivningen og sikkerhedskrav. Som et finansieringsselskab er det vigtigt, at vi handler ansvarligt. Derfor har vores markedsføringsafdeling, den juridiske afdeling, risikoafdeling og IT-afdeling et tæt samarbejde for at sikre, at vi overholder loven, og at vi tilbyder de rette kreditgrænser til den rette person.

Kundeservice

Tilfredse kunder og partnere er en forudsætning for at skabe langvarige relationer. Vores team i kundeservice arbejder dagligt på at yde en god service og støtte til vores kunder både telefonisk og gennem digitale kanaler. Feedbacken fra kunden hjælper os med løbende at forbedre vores produkter og services.

IT- og forretningsudvikling

Kortbetalinger er helt afhængige af velfungerende og sikre systemer. Derfor betragter vi IT som knudepunktet i vores aktiviteter. Teknologisk innovation og kompleksiteten i moderne IT-systemer betyder, at vi skal sikre et højt ekspertniveau inden for IT, infrastruktur og projektstyring for at udvikle og forny vores kortløsninger og -systemer.