Arrangér alle tiders fodboldtur

Publisert august 14, 2014

Planlæg efterårets tur med gutterne nu.

Lyst til at tage med dine bedste vennertil fodboldfest i England? At se en fodboldkamp i dette ørige er en storunderholdningsoplevelse – selv for dem, som ikke er store fans. Fodboldture tilEngland er meget populære, og derfor er billetterne til storkampene svære at fåfat i. Hvis du planlægger turen i god tid og følger nogle smarte råd, er detabsolut muligt at arrangere alle tiders fodboldfest for dig og dine venner.

Undgå sortbørs

Første råd, når du ser efter billetter,er aldrig at falde for fristelsen og købe billetter på sortbørs. De kostermere, og du risikerer at komme til indgangen på kampdagen og blive afvist medfalske billetter.

Det er klogt at planlægge hele turen hjemmefra sofaen i god tid før afrejse. Så kan du finde de rigtige billetter og købebåde flyrejser og hotelophold. Nedenfor finder du alt, du behøver for at købe billettertil kampene samt informationer om, hvor du kan købe supporterudstyr og ikke mindst,om hvor du kan hygge dig før og efter kampen.

Sådan fårdu fat i fodboldbilletter

Det første, du skal bestemme dig for, når du planlæggerfodboldturen, er, om det er vigtigt at se kampen på hjemmestadion eller ej. Mangerejser til London for at se kampe, for eksempel på Chelseas Stamford Bridgeeller Arsenals Emirates, og også for at heppe på udeholdet.

Hvis man har tid og lyst, kan det være lettere atfå billetter, hvis man rejser til stadioner, som ejes af mindre klubber. Uansethvad er den nemmeste måde at få købt billetter på at blive medlem i en supporterklub for ét af de større Premier League-hold. Klubberne får et fastantal billetter til kampene, hvilket gør chancen for at få fat i billetter megetstørre.

Salgfra agenturer

Der findes også en række agenturer, som sælger billettertil fodboldkampene i udlandet. Før du hopper på gode tilbud, er det vigtigt at tjekke,om de er autoriserede sælgere af Premier League-billetter.

Udeeller hjemme

Noget, som du også bør tænke på, når du køberbilletter, er, om du ser kampen ude eller hjemme. Det er meget vigtigtomhyggeligt at tjekke, hvor du sidder på stadion.

Hvis du er hjemmesupporter, men sidder blandtsupporterne af udeholdet, bliver du nægtet adgang til køb af supporterudstyr. Desudenvil du føle dig malplaceret, når du jubler over, at dit favorithold scorer mål.

Supporterudstyr

At tage til fodboldkamp i England betyderogså lange køer. Det er let at blive fristet af tørklædesælgerne langs vejenfor at slippe for køen til supporterbutikken. Hvis du er uheldig, kan du ende opmed uofficielt udstyr, som er af en dårlig kvalitet.

En anden fordel med supporterbutikken påstadion er, at de ofte har eksklusive produkter og kollektioner. Nogen af destørre klubber har også flere butikker.

En oversigt over butikker finder du påden officielle Premier League-side.

Fodboldpubber i London

Hvad enten du skal se kampen på pubben ellerbare lade op til fodboldfesten, findes der et stort udvalg af fodboldpubber iEngland. Mange pubber har deres egen unikke fodboldsatmosfære. Her er nogen pubfavoritter:

Den historiske pub: The George on The Strand blev etableret i 1723 og har vist fodbold siden dengang, eller ihvert fald så længe folk kan huske. Denne klassiske tudorpub giver dig ærkeengelskstemning.

ForArsenal-supportere: Ikke langt fra Emirates Stadium ligger pubben The Worlds End, som tilbyder et væld skærmmuligheder og bordfodbold, hvis duvil spille selv. Du behøver ikke være Arsenal-fan for at komme her. Her visesdet meste af Premier League og europæiske topkampe, og der serveres vældig god pubmad. 

For dehippe: I trendy Shoreditch finder du Cafe Kick. Denne coolbar viser fodbold i flere etager, og i kælderen vises kampe i 3D. Dette er etmekka for bordfodboldspillere, og der er både god mad og stemning. Tip: Lad tilhængerhalstørklædetblive på hotellet.

Dettrygge valg: Rileys Sports Bar i Haymarket er en kæmpestorsportsklub. Det er umuligt at gå glip af kampen med 34 fjernsynsskærme, flere projektorerog én gigantskærm. Desuden kan du spille bordtennis og billard mellemkampene.