De bedste betalingstip fra EnterCards svindeleksperter

Mange betaler med kreditkort i ferien, og EnterCards svindeleksperter har samlet deres bedste tips. Kreditkort er et sikkert betalingsmiddel, men for at undgå problemer med betalinger anbefaler vi at være ekstra opmærksom i visse situationer.

​EnterCard skaber resultater gennem mangfoldighed

Der skabes et godt arbejdsmiljø i EnterCard med 40 forskellige nationaliteter og lige fordeling mellem kvinder og mænd, helt op i topledergruppen.

Vidste du, at EnterCard besvarer omkring 35.000 kundeforespørgsler hver dag?

I filmen kan du se hvordan vi betjener vores 1.7 millioner kunder og du kan også se mere om livet ”bag kulisserne” i en finansiel virksomhed.

​7 tips for sikker handel på internettet

Handel på internettet er både enkelt og tidsbesparende. Med nogle få tastetryk kan du få alle julegaverne leveret til dit hjem, uden at du behøver at stresse over fulde parkeringspladser og lange køer. Årets bonus er, at mange nu kan købe madvarer på internettet og få dem leveret til døren.

​Nye regler åbner markedet for betalinger

I øjeblikket er der store ændringer på vej på det skandinaviske marked for betalingsløsninger. To store regelopdateringer giver mulighed for både nuværende og nye aktører. Ændringerne medfører nye muligheder for, at EnterCard kan leve op til virksomhedens motto om innovativt arbejde - at være der, hvor kunden er.

Vidste du at EnterCard har 50 forskellige partnere i Skandinavien?