Phishing: Det skal du være opmærksom på

Den mest almindelige form for phishing foregår via mail, hvilket efterhånden er noget, de fleste har hørt om. Den slags mails kan være vanskelige at identificere som svindel, fordi de ser ud til at komme fra troværdige afsendere. I realiteten kommer de fra bedragere, som skjuler sig bag falske adresser for at opnå økonomisk vinding eller få fat i følsomme oplysninger.

Ekstra indsats for kunder i betalingsvanskeligheder

Effektiv rådgivning og sagsbehandling i nyt system

EnterCards Collection Operations afdeling har ansvaret for at hjælpe og vejlede de kunder, som har problemer med betalingen. Øget automatisering af afdelingens indsats har bidraget til en mere effektiv sagsbehandling, og samtidig er den personlige kontakt med kunderne blevet betydeligt forbedret.

Vigtig information om coronavirus

Coronavirus har sat os alle i en uvant position. EnterCard har en robust plan for, hvordan vi fortsat yder god service for vores kunder og samtidig tager samfundsansvar under denne pandemi.

Ansvarlig långivning - et vigtigt samfundsansvar

Ansvarlig långivning lyder godt på papiret, men hvordan fungerer det egentlig i praksis? For at imødegå overgearing af kundens økonomi, er det vigtigt at tilbyde den rette kredit - til den rette person. - Det kan vi gøre takket være robuste processer og tydelig struktur, siger Andrew Karmy, der er Chief Credit Officer hos EnterCard Group.

Informationssikkerhed er vores topprioritet

​Vi lever i dag i en global økonomi, hvor vi kan bestille stort set alt fra internettet med et enkelt klik. Digitale betalingsløsninger har ændret hele vores samfund – i høj grad til det bedre. Men det har samtidig også banet vejen for kriminelle aktiviteter, såsom kortsvindel og identitetstyveri.