Ansvarlig långivning - et vigtigt samfundsansvar

Ansvarlig långivning lyder godt på papiret, men hvordan fungerer det egentlig i praksis? For at imødegå overgearing af kundens økonomi, er det vigtigt at tilbyde den rette kredit - til den rette person. - Det kan vi gøre takket være robuste processer og tydelig struktur, siger Andrew Karmy, der er Chief Credit Officer hos EnterCard Group.

Informationssikkerhed er vores topprioritet

​Vi lever i dag i en global økonomi, hvor vi kan bestille stort set alt fra internettet med et enkelt klik. Digitale betalingsløsninger har ændret hele vores samfund – i høj grad til det bedre. Men det har samtidig også banet vejen for kriminelle aktiviteter, såsom kortsvindel og identitetstyveri.

Indsats mod hvidvaskning

​Hvidvaskning har i disse uger stået højt på dagsordenen. I oktober trådte den nye hvidvasklov i kraft i Norge. Hvidvaskning: Det vil sige, at man forsøger at integrere indtægter fra kriminel aktivitet, bedrageri eller skatteunddragelse i det økonomiske system, og det er et alvorligt samfundsproblem.

Internationalt samarbejde om bekæmpelse af hvidvask

​Den finansielle sektor står samlet mod hvidvaskning og finansiering af terrorisme. F.eks. er Sverige, Danmark og Norge medlemmer af Financial Action Task Force (FATF). Her forpligter medlemslandene sig til at følge internationale standarder om indsatser mod hvidvaskning, finansiering af terrorisme og spredning af masseødelæggelsesvåben.

De bedste betalingstip fra EnterCards svindeleksperter

Mange betaler med kreditkort i ferien, og EnterCards svindeleksperter har samlet deres bedste tips. Kreditkort er et sikkert betalingsmiddel, men for at undgå problemer med betalinger anbefaler vi at være ekstra opmærksom i visse situationer.

​EnterCard skaber resultater gennem mangfoldighed

Der skabes et godt arbejdsmiljø i EnterCard med 40 forskellige nationaliteter og lige fordeling mellem kvinder og mænd, helt op i topledergruppen.