Sådan bekæmper EnterCard bedrageri

EnterCard arbejder hele tiden på at forbedre sikkerheden, også i ferien. Vi anvender branchens mest avancerede sikkerhedssystem, som overvåger korttransaktioner og slår alarm ved mistanke om misbrug. Det er især gavnligt i sommermånederne, når mange af vores kunder bruger kortet hyppigere og andre steder end normalt.

Nye forsøg på svindel – vær opmærksom

Flere af vores kunder har for nyligt modtaget e-mails med en opfordring om at opdatere sine informationer via et link i en e-mail. Dette er forsøg på svindel eller såkaldt phishing. EnterCard opfordrer alle sine kunder til at være opmærksomme og ikke svare på disse falske e-mails.

Elektronisk kreditvurdering gør sit indtog i Danmark

​Det er nu muligt for kreditkortselskaber og andre finansieringsselskaber i Danmark at undersøge elektronisk, hvilke lån en kunde har hos andre, inden de indgår en kreditaftale med vedkommende. EnterCard er blandt medlemmerne af KreditStatus, et nyt dataudvekslingssystem, som trækker på dagligt opdaterede oplysninger om kundens gæld hos de tilmeldte virksomheder.

Giv ikke kreditkortet til falske "Microsoft-medarbejdere"

Ville du give dine kortoplysninger til nogen, du tilfældigvis mødte på gaden? Nej vel? Husk, at det samme gælder for folk, der ringer til dig, uanset hvem de siger, de ringer på vegne af.

Stærkt resultat af dansk skole i international skakkonkurrence

I finalen i den internationale skakkonkurrence Yes2Chess kom Køge Private Realskole på 4. pladsen. I alt deltog over 40.000 børn i turneringen, og finalen blev spillet i London.

​Første klasse på Tove Ditlevsens Skole lærer skak med Entercard

Der er fuld koncentration, når børnene i første klasse på Tove Ditlevsens Skole på Vesterbro kaster sig ud i et spil skak en torsdag morgen i januar. I løbet af tre uger har 120 børn på skolen modtaget skakundervisning fra medarbejdere i Entercards danske afdeling. Formålet med samarbejdet er at udvikle børnenes logiske og analytiske sans.