På sommerferie? Her er vores 10 bedste rejsetips

Sommeren er over os, og EnterCard vil gerne give dig vores bedste rejsetips. Vi spurgte vores medarbejdere om deres bedste tips til ferien.

Vidste du at EnterCard har 50 forskellige partnere i Skandinavien?

Sådan bekæmper EnterCard bedrageri

EnterCard arbejder hele tiden på at forbedre sikkerheden, også i ferien. Vi anvender branchens mest avancerede sikkerhedssystem, som overvåger korttransaktioner og slår alarm ved mistanke om misbrug. Det er især gavnligt i sommermånederne, når mange af vores kunder bruger kortet hyppigere og andre steder end normalt.

Nye forsøg på svindel – vær opmærksom

Flere af vores kunder har for nyligt modtaget e-mails med en opfordring om at opdatere sine informationer via et link i en e-mail. Dette er forsøg på svindel eller såkaldt phishing. EnterCard opfordrer alle sine kunder til at være opmærksomme og ikke svare på disse falske e-mails.

Elektronisk kreditvurdering gør sit indtog i Danmark

​Det er nu muligt for kreditkortselskaber og andre finansieringsselskaber i Danmark at undersøge elektronisk, hvilke lån en kunde har hos andre, inden de indgår en kreditaftale med vedkommende. EnterCard er blandt medlemmerne af KreditStatus, et nyt dataudvekslingssystem, som trækker på dagligt opdaterede oplysninger om kundens gæld hos de tilmeldte virksomheder.

Giv ikke kreditkortet til falske "Microsoft-medarbejdere"

Ville du give dine kortoplysninger til nogen, du tilfældigvis mødte på gaden? Nej vel? Husk, at det samme gælder for folk, der ringer til dig, uanset hvem de siger, de ringer på vegne af.