Om os

Entercard er en af ​​Skandinaviens førende kreditmarkedsvirksomheder. Vi tilbyder fleksibel forbrugerkredit gennem virksomhedens eget brand re:member og sammen med vores partnere.

Vi er repræsenteret i Norge, Sverige, Danmark og Finland og har 450 engagerede medarbejdere, som betjener virksomhedens 1,7 millioner kunder.

Vores mission: Finance the big and small moments of everyday life. We help our customers live their lives as they see fit, providing the means for change, come rain or shine.

Vores kultur

Vi tror på samarbejdet og styrken i mangfoldigheden. Med flere end 40 nationaliteter bidrager vores medarbejdere til en stærk virksomhedskultur med deres forskellige kompetencer, viden og kulturelle erfaringer.

Vores værdier

Vores kultur er defineret af vores kerneværdier:

  • Vi holder vores løfter
  • Vi bliver hele tiden bedre
  • Vi gør en forskel
  • Vi står stærkt sammen

Vores værdier guider os til, hvordan vi skal opføre os og interagere med hinanden og vores kunder. De gør det lettere for os at træffe beslutninger, når vi er i tvivl. De afspejler, hvem vi er, og hvad vi som Entercards medarbejdere står for. Værdierne udgør fundamentet for vores kultur.

Vi holder vores løfter

Vi skaber tillid til hinanden og vores kunder ved altid at leve op til vores forpligtelser og være ærlige i vores kommunikation.

Vi bliver hele tiden bedre

For at vi hele tiden kan tilpasse os forandring, skal organisationen være agil og effektiv. Det kræver, at vi konstant afsøger nye måder at skabe værdi på gennem en afprøv-og-lær kultur.

Vi gør en forskel

Vi gør en forskel ved at lytte til vores kunder, forbedre os og holde vores løfter. Det er dét, vi brænder for.

Vi står stærkt sammen

Ved at samarbejde på tværs af funktioner, som ét samlet hold af mange talenter, sikrer vi, at vi leverer hele vejen rundt, når ud til kunderne og skaber værdi på alle niveauer.