Vores samfundsansvar

Som et led i vores samfundsengagement er det vigtigt for os at engagere os i spørgsmål, som vedrører børn og unge. Ved at bidrage til, at børns holdninger og idéer tages alvorligt, samt ved at styrke deres analytiske formåen, giver vi dem mulighed for at vokse både individuelt og i grupper.

Vi anser vores CSR-arbejde som en mulighed for at tage ansvar, både individuelt og kollektivt, ved at være aktive og nærværende i vores lokalsamfund. Det betyder, at vores medarbejdere opfordres til at anvende sin viden og kompetencer til at hjælpe andre.

IMG_5651_250x250

‹‹Vores medarbejdere opfordres til at anvende sin viden og kompetencer til at hjælpe andre.››

EnterCard er en aktiv bidragsyder, og vi engagerer os i en række sociale initiativer for børn og unge, som vi enten udvikler selv eller i samarbejde med vores partnere. Vi støtter bl.a. Fryshuset og Blå kors.

CSR-rapport for 2016

EnterCards CSR-rapport for 2016 er tilgængelig som PDF.
Download rapporten

Rapporten beskriver, hvad EnterCard har bidraget med af CSR-aktiviteter i 2016. EnterCards CSR-aktiviteter går primært med at skabe en positiv indvirkning på unge menneskers liv. Rapporten præsenterer de største aktiviteter, der er gennemført i Sverige, Norge og Danmark.