Blå Kors

Blå Kors udøver næstekærlighed og medmenneskelighed i praksis gennem sit arbejde, for og med mennesker, der kæmper med at komme igennem hverdagen.

Gennem vores arbejde med samfundsansvar, har vi valgt at støtte Blå Kors med tid og ressourcer. Flere af de aktiviteter, som Entercard engagerer sig i, har fokus på børn og unge.

Her er nogle af de aktiviteter, vi engagerer os i:

Min jul

Min jul er et gratis og åbent arrangement for børn og unge. I samarbejde med Blå Kors arrangerer Entercard juleværksted for børn, laver julegrød, uddeler gaver og hjælper med forberedelser til juleaften for unge, der ikke har nogen at fejre dagen med. I god tid pakker vores medarbejdere julegaver ind og laver slikposer til børnene.

Skak med unge

Vores medarbejdere arrangerer sammen med Blå Kors, skakarrangementer for unge med forskellige udfordringer på en af Blå Kors’ behandlingssteder i Oslo. Juniorverdensmesteren, Aryan Tari, som Entercard støtter, har deltaget i flere arrangementer.

Steg for steg

Gennem Entercards Citizenship-aftale med Blå Kors har nogle af vores medarbejdere også hjulpet til som frivillige “tidsgivere”. Gennem virksomheden ”Steg for steg« hjælper de mennesker med deres udfordringer, og begge kan få nye perspektiver.

Læs mere om Blå Kors