My Dream Now

Ved at knytte studerende til potentielle fremtidige arbejdsgivere i skolen, er målet for My Dream Now, at alle studerende i Sverige skal føle sig værdifulde i samfundet, finde vej ind i arbejdslivet, se muligheder og være i stand til at føre deres drømme ud i livet. Studerende med en socioøkonomisk ugunstig baggrund, som mangler voksne rollemodeller fra den professionelle verden, prioriteres. De økonomiske og sociale uligheder i samfundet kan reduceres ved at give alle studerende lige muligheder.

Samarbejdet med My Dream Now giver Entercard en mulighed for at inspirere unge til at finde og realisere deres drømme, samtidig med at vi lærer næste generation af arbejdstagere at kende.

Her er nogle af de projekter Entercard engagerer sig i:

Klasse coaching-program

Entercards medarbejdere deltager i coachingkurser og bidrager yderligere til My Dream Nows klasseseminarer for videregående uddannelser. Klasse-coaches fra forskellige fagområder inspirerer og motiverer eleverne til at sætte sig kortsigtede mål og vælge forskellige veje, hvorpå de kan nå deres drømme. Der lægges vægt på emner som vigtigheden af aktiv fritid, oplevelser uden for skolen, arbejdsmarkedet og jobsøgning. Eleverne får mulighed for at deltage i flere møder i løbet af året.

Studiebesøg på Entercards kontor i Stockholm

Sammen med My Dream Now er Entercard vært for et studiebesøg med studerende fra Stockholm. På denne dag får eleverne indsigt i, hvad de kan forvente, når de kommer ud på arbejdsmarkedet.

Læs mere om My Dream Now