Ungt Entreprenørskap

Ungt Entreprenørskap er en non-profit, landsdækkende organisation, som arbejder med børn og unge i samspil med uddannelsessystemet og erhvervslivet. Gennem arbejdet med blandt andet elevbedrifter får børn og unge indsigt og erfaring fra udvikling af forretningsidéer, marketing og salg til HR og økonomi.

– Vi har valgt at samarbejde med Ungt Entreprenørskap, fordi de motiverer unge til at udvikle nye idéer og styrke deres evner. Samarbejdet er en win-win-situation, hvor studerende lærer mere om erhvervslivet, mens vi samtidig lærer, hvad unge og kommende arbejdstagere er optaget af, siger Melita Ringvold, Head of Corporate Communications & Citizenship hos Entercard.

Ungt Entreprenørskaps mål:

  •  At udvikle børn og unges kreativitet, skaberglæde og tro på sig selv
  • At give børn og unge forståelse for vigtigheden af værdiskabelse og innovation i erhvervslivet
  • At fremme børn og unges samarbejdsevne og ansvarsbevidsthed
  • At give forståelse og viden om etik og regler i erhvervslivet og arbejdslivet
  • At styrke samarbejdet mellem erhvervsliv, arbejde og skoler i lokalsamfundet
  • At stimulere samarbejdet på tværs af landegrænserne
  • At inspirere fremtidig værdiskabelse i en social, kulturel og økonomisk sammenhæng

Her er nogle af de projekter Entercard engagerer sig i:

GründerExpo

Dette er en iværksætterkonkurrence for studerende, hvor Entercard-kolleger uddeler priser og deltager i flere juryer. fx bedste muligheder for værdiskabelse, bedste markedsføring, bedste samarbejde med erhvervslivet, bedste udstilling og bedste hjemmesider. Gennem elevbedrifter udvikler unge et produkt eller en tjeneste.

Job shadowing-dag

Hvert efterår arrangerer Entercard studiebesøg for unge, hvor de kan lære vores virksomhed bedre at kende. En udvalgt gruppe af studerende får en introduktion til vores virksomhed og mulighed for hver at følge en Entercard-medarbejder. Målet er at lære og forstå forskellige roller og hvordan et finansselskab fungerer.

Finalen i GründerIdol

Entercards medarbejdere deltager som mentorer i finalen for elevbedrifter, der har vundet GründerIdol i deres regioner. I løbet af en halv dag præsenteres forretningsidéen for unge, gennemgås, analyseres og videreudvikles til en forretningsplan med rådgivning fra mentorer i erhvervslivet.

Læs mere om Entercards samarbejde med Ungt Entreprenørskap