CoopPlus MasterCard kunder får snart nyt re:member kort

Publisert June 3, 2013

Samarbejdet mellem Entercard Danmark og Coop forlænges ikke, og inden den nuværende aftale udløber 29. juni, vil alle CoopPlus MasterCard kunder modtage et nyt MasterCard med Entercards eget brand, re:member.

CoopPlus MasterCard kunderne behøver imidlertid ikke bekymre sig om, at de må rejse på ferie uden et MasterCard, da de automatisk modtager et nyt kort klart til brug.

“Entercard sørger for at vores kunder hurtigt og nemt får et nyt kort med de samme fordele som de kender, som de kan anvende med det samme”, udtaler Lene Groth, Administrerende Direktør i Entercard Danmark. Kunder, der har en saldo på sit CoopPlus MasterCard, slipper for bøvlet, for det hele overflyttes automatisk til re:member MasterCard. Det nye kortet har samme kreditgrænse, rente og priser som CoopPlus MasterCard og kunderne kan bruge den samme PIN-kode som på sit CoopPlus MasterCard . Ja selv kundeservice og kontaktoplysninger er de samme som på deres gamle kort.

Entercard fastholder ikke at opkræve nogle gebyrer fra kunderne, så længe de betaler via Betalingsservice. Det findes dog en del butikker i Danmark, der vælger at videreføre kunderne et ekstragebyr for at betale med kreditkort i sine butikker, men det ligger desværre udenfor kortselskaber, som Entercard, at kontrollere.

Hvis ikke kunden ønsker at modtage et nyt kreditkort, kan kunden gå ind på coopplusmastercard.dk/kontakt og skrive en opsigelses e-mail derindefra.

Kontaktperson: Department Manager Corporate Brand and Communication, Melita Ringvold Hasle, telefon +47 951 21 983 eller e-mail: melita.hasle@entercard.com

Entercard er et nordisk kreditkort firma, der tilbyder smarte betalings- og finansieringsløsninger til mere end millioner kunder i Danmark, Sverige og Norge. Entercard blev etableret i 2005 som et joint venture mellem Swedbank og Barclays Bank, og blev etableret i Danmark i 2007. Vi designer og udsteder kreditkort skræddersyet til vores kunders behov i samarbejde med partnere og banker – og gennem vores eget brand re:member. Entercard har i alt 400 ansatte fordelt på kontorer i Stockholm, Oslo, Trondheim og København.