Entercard tilbyder kunderne Apple Pay

Publisert December 8, 2020

8. december 2020 – Fra og med i dag tilbyder Entercard Apple Pay til alle sine skandinaviske re:member kortkunder. Apple Pay er en mere sikker og fortrolig betalingsform, som gør, at kunderne hverken skal give kortet videre, røre ved betalingsterminaler eller udveksle kontanter – og som bruger den avancerede sikkerhed i iPhone for at sikre alle transaktioner.

Danske PlusGuldkort kunder og de svenske kunder, som har kort gennem Entercards partnerskab med det svenske fagforbund LO, kan også anvende deres kort med Apple Pay. Tidligt næste år vil endnu flere af Entercards kunder i Skandinavien få glæden af Apple Pay, heriblandt kunderne i Swedbank.

Kunderne skal blot holde deres iPhone eller Apple Watch op til en betalingsterminal for at foretage en kontaktløs betaling. Alle køb med Apple Pay sikres ved hjælp af en godkendelse med Face ID, Touch ID eller koden på enheden i kombination med en unik og dynamisk engangssikkerhedskode. Apple Pay kan anvendes i supermarkeder, apoteker, taxaer, restauranter, caféer, detailbutikker og mange andre steder.

– Entercard ønsker at tilbyde kunderne nemme og sikre mobilbetalingsløsninger. Med Apple Pay kan vores kunder foretage deres indkøb i butikker, som accepterer kontaktløse kort, i apps og på websites, eller ved at bruge deres Apple Watch. Vi håber, det vil gøre livet både lettere og mere sikkert for kunderne, siger Freddy Syversen, CEO i Entercard Group AB.

Kunderne kan også bruge Apple Pay på iPhone, iPad og Mac for hurtigere og lettere at foretage køb i apps eller på nettet med Safari, uden at skulle oprette brugerprofiler eller indtaste leverings- og faktureringsinformation gentagne gange. Apple Pay gør det nemmere at betale for levering af mad og dagligvarer, indkøb på nettet, transport, parkering og meget andet. Apple Pay kan også anvendes til betalinger i apps med Apple Watch.

Sikkerhed og fortrolighed er hele kernen i Apple Pay. Når kunderne anvender deres kredit- og debetkort med Apple Pay, bliver kortnummeret hverken gemt på kundens enhed eller Apples servere. I stedet bliver der udstedt en unik engangskode, et såkaldt Device Account Number. Koden krypteres og gemmes på sikker vis i Secure Element, en branchestandardiseret chip, som er designet specielt til sikkert og trygt at gemme betalingsinformationer på enheden.

Apple Pay er nemt at sætte op. På iPhone, åbn Wallet appen, tryk på + og følg vejledningen for at tilføje dine kredit- eller debetkort. I re:member eller LO appen klikker du på ’Tilføj til Apple Wallet’ og vælger derefter ét eller flere kort, som skal tilføjes til Apple Pay.

Når kunden har oprettet sine kort på iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac, kan de begynde at bruge Apple Pay med det samme. Kunderne vil fortsat få alle de rabatter og fordele, som følger med Entercards betalingskort.

For mere information om, hvordan du kommer i gang med at bruge Entercards produkter sammen med Apple Pay: www.entercard.dk/applepay

For mere information om Apple Pay, besøg: https://www.apple.com/dk/apple-pay/,