Bedrageri og svindel

Kreditkort er et sikkert betalingsmiddel, men der er altid risiko for, at bedragere forsøger at aflure dine personlige oplysninger som f.eks. kortnummer, PIN-kode eller lignende. Der findes forskellige typer bedrageri, som ofte foregår på nettet, via telefon eller e-mail. Derfor opfordrer vi vores kunder til at behandle deres kreditkort som et værdipapir.

Vores sikkerhedssystem

EnterCard arbejder hele tiden på at forbedre sikkerheden af vores produkter og services. Vi benytter derfor et avanceret overvågningssystem som overvåger korttransaktioner og slår alarm ved mistanke om svindel. Hvis du modtager en sms, hvor vi spørger, om du har brugt kortet, så er det en del af vores indsats for at bekæmpe svindel. Hvis EnterCards sikkerhedssystem opdager «mistænkelige» betalinger, sender vi en sms for at verificere, om du kender til transaktionen. Du kan svare på beskeden for at bekræfte, om du har brugt kortet (JA/NEJ efterfulgt af din fødselsdato). Hvis ikke du genkender aktiviteten, vil vores sikkerhedseksperter tage kontakt for at hjælpe dig.

Har du fået en e-mail, hvor du bliver bedt om at opdatere dine kortoplysninger?

EnterCard sender aldrig e-mails, hvor vi spørger om fortrolig information som f.eks. personnummer, kortnummer, udløbsdato eller din «SecureCode» til internethandel. Hvis du modtager en sådan e-mail, er den sendt fra nogen, som forsøger at fiske oplysninger for at misbruge dem.

Hvordan kan du se, om en e-mail er falsk?

  • Afsenderadressen er ikke EnterCard. Domænenavnet kan også afsløre et andet navn end EnterCard.
  • I e-mailen bliver du ofte bedt om at opdatere personlige oplysninger for at kortet ikke bliver spærret, eller også får du at vide, at et køb ikke kan gennemføres, hvis du ikke giver dem de oplysninger, de beder om.

Her kan du se et eksempel på en falsk e-mail:

Fraud_email

Hvad gør du, hvis du modtager en falsk e-mail?

  • Svar aldrig på en falsk e-mail
  • Klik ikke på links i e-mailen
  • Hvis du har oplyst dine personlige oplysninger, så skal du ringe til os hurtigst muligt på telefon 73 89 77 97.