Sik­ker i­den­ti­fi­ce­ring

App

For at kunne logge ind på vores apper, behøver du at identificere dig selv. Første gang du skal aktivere appen, må du logge ind med NemID. Derefter gemmer du enten en PIN-kode eller du kan vælge at logge ind med Touch ID (fingeraftryk – dette gælder kun iPhone 5S eller nyere).

Flere og flere apps gør det muligt for dig, at logge ind med et fingeraftryk. Det er her vigtigt at tænke på, at alle fingeraftryk som er registrerede på din enhed, kan anvendes som identificering. Har du for eksempel lagt dine familiemedlemmers fingreaftryk ind på din enhed, betyder det, at de også kan identificere dig i alle dine tjenester og applikationer, som baserer sig på identificering med fingeraftryk.

Sikker identificering for kortbrug på Internettet

Endnu mere sikkert er handel på Internettet med password – MasterCard SecureCode og Verified by Visa. For at gøre en betaling med kreditkort endnu tryggere, bør du benytte dig af MasterCard SecureCode TM eller Verified by Visa (afhængigt af hvilket kort du har).

Masterpass securecode logovbyvisa_blu
Dette er en sikker betalingsløsning, som indebærer, at du altid må benytte et personligt password når du bruger kortet på Internettet. Dette gør at ingen andre kan bruge dit kort på nettet. Læs mere om MasterCard SecureCode og Verified by Visa.