Specialister i samarbejde

Entercard lancerede i 2005 målsætningen om at blive en af Skandinaviens førende aktører inden for kreditgivning. I dag er vi 450 medarbejdere og har 2 millioner kunder, fordelt på tre markeder. Vores ejere er Barclays Principal Investments Limited og Swedbank.

Vi har over ti års erfaring med at skræddersy produkter til kreditmarkedet. I tæt samarbejde med vores partnere tilbyder vi låneprodukter og co-brandede betalings- og kreditkort. Produkterne omfatter også services som delbetaling, fordelagtige forsikringer og bonusaftaler.

Sammen med os kan virksomheder eller organisationer tilbyde sine kunder et kombineret medlems- og betalingskort. Som specialister i kreditgivning håndterer vi kreditkort i vores partneres navn. Vi tager hånd om alt fra risikohåndtering, markedsføring og kapitaldækning til de juridiske krav til tryg og sikker kundehåndtering. Vi hjælper vores partnere med at finde en løsning, som er tilpasset deres mål og kundernes behov. Vi bidrager også med den nødvendige viden for at sikre rentabilitet og opnå langsigtede målsætninger.

Vi sætter altid kunden i centrum, samtidig med at vi fokuserer på performance, hvilket afspejler sig i resultaterne. Et samarbejde med os som specialister i kreditvirksomhed gør det lettere for vores partnere at fokusere på sine kerneområder.

Vil du vide mere om vores co-brandede kort og låneprodukter, kontakt Thomas Skrolsvik.

Entercard har i dag 2 millioner kunder i Norden, op mod 80 produkter og mere end 50 partnere i Danmark, Sverige og Norge, heriblandt: Swedbank, LO, COOP, Svenska Golfförbundet, British Airways, Independent Savings Bank og KLP.