Specialister i samarbejde

Entercard lancerede i 2005 målsætningen om at blive en af Skandinaviens førende aktører inden for kreditgivning. I dag er vi 450 medarbejdere og har 2 millioner kunder, fordelt på tre markeder. Vores ejere er Barclays Principal Investments Limited og Swedbank.

Under varemærket ENTERCARD leverer vi skræddersyede produkter, som bygger på over ti års erfaring med at designe produkter til det skandinaviske kreditmarked. ENTERCARD gør det muligt for virksomheder og organisationer at tilbyde låneprodukter, som skaber merværdi for deres kunder eller medlemmer.

Sammen med os kan virksomheder eller organisationer tilbyde sine kunder et kombineret medlems- og betalingskort. Som specialister i kredittjenester, administrerer vi kreditkort og forbrugslån i vores partneres navn under varemærket ENTERCARD. Vi tager hånd om alt fra risikohåndtering, markedsføring og kapitaldækning til de juridiske krav til tryg og sikker kundehåndtering. Vi hjælper vores partnere med at finde en løsning, som er tilpasset deres mål og kundernes behov. Vi bidrager også med den nødvendige viden for at sikre rentabilitet og opnå langsigtede målsætninger.

Vi sætter altid kunden i centrum, samtidig med at vi fokuserer på performance, hvilket afspejler sig i resultaterne. Et samarbejde med os som specialister i kreditvirksomhed gør det lettere for vores partnere at fokusere på sine kerneområder.

Vil du vide mere om vores co-brandede kort og låneprodukter, kontakt Marius Hansen Brislöv.

Entercard har i dag 2 millioner kunder i Norden, op mod 80 produkter og mere end 50 partnere i Danmark, Sverige og Norge, heriblandt: Swedbank, LO, COOP, Svenska Golfförbundet, British Airways, Independent Savings Bank og KLP.