At arbejde hos EnterCard

Vi, der arbejder hos EnterCard, stiller store krav, både til os selv og vores kollegaer. Vores forhold til medarbejdere, kunder og leverandører bygger på ansvarlighed, engagement og respekt.

Vi foretrækker at se muligheder frem for problemer, og vi er ikke bange for hverken forandring eller nye udfordringer. Vi bidrager alle på forskellig vis og med positiv energi til en virksomhedskultur, som er præget af vores værdier: Passionate, Innovative and Genuine, som gennemsyrer alt, hvad vi gør.

EnterCard opererer i en foranderlig branche, hvor forudsætningerne hele tiden ændrer sig. Det gør, at vi konstant skal omstille os for at møde nye krav fra vores kunder og partnere. Som eksperter i analyse, modellering, økonomi og finans sikrer vi, at vores kortporteføljer og låneprodukter er rentable, samtidig med at vi agerer ansvarligt i markedet.

Blandt virksomhedens 450 medarbejdere har vi 40 nationaliteter, som bidrager med ny viden og kulturelle erfaringer. Vi tror på, at mangfoldighed og analytiske og engagerede medarbejdere bidrager til lønsomhed og vækst i virksomheden.

Hvis du synes din profil passer til vores, så søg nogle af vores ledige stillinger. Vi tager godt imod din ansøgning!