Medarbejderudvikling

Hos EnterCard står tiden aldrig stille. Der er altid gang i noget nyt, og hos os kan du garanteret udvikle dig, som du ønsker. Vi arbejder meget i projekter på tværs af funktioner og landegrænser, og vi har ofte videokonferencer med kollegaer i andre lande.

Det betyder, at vores medarbejdere udvikler sig mest i det daglige arbejde – og ikke ved at gå til kurser. Men når behovet er der, findes der selvfølgelig også mulighed for det. Vi har en veldefineret struktur for kompetenceudvikling og læring i det vi kalder EnterCard Academy. I EnterCard Academy kan du lære af dine kollegaer eller selv bidrage med din særlige viden. Vi inviterer også eksterne foredragsholdere, som kan give os nye perspektiver. Er du leder med personaleansvar, har vi et omfattende ledelsesprogram, som du bliver tilbudt at deltage i.

Hver medarbejder følger en individuel plan for sin udvikling, med konkrete aktiviteter, som skal udføres i løbet af året. Det giver både ledere og medarbejdere et effektivt værktøj til at sikre kontinuerlig udvikling og motivation. Den individuelle plan definerer også målsætninger for, hvad medarbejderen skal opnå i løbet af året. For at sikre, at medarbejderne får tilstrækkelig feedback om, hvordan de bidrager til virksomhedens overordnede mål, har vi udviklet klare rammer for den opfølgning, som hver enkelt leder skal følge. Hvert halve år får du feedback om din præstation, samt en klar tilbagemelding om, hvad der forventes af dig fremover for at opfylde en rolle eller opnå dine mål.

Som medarbejder har du også mulighed for at give struktureret feedback. To gange om året gennemfører vi medarbejderundersøgelser – en omfattende undersøgelse i efteråret, samt en mindre én i foråret. Det giver os en slags temperaturmåling, der viser, om vi fokuserer på de rigtige forbedringer. Vi involverer medarbejderne i arbejdet med at forbedre og udvikle såvel hele virksomheden som det lille team. Ledernes opfølgning er baseret på undersøgelserne, som derfor fungerer som et vigtigt redskab for lederudvikling.