Entercard går ind i 2021 med et moderniseret logo og ny stavemåde

Publisert January 28, 2021

Entercard går ind i 2021 med et opdateret logo, farve og stavning af virksomhedens navn. Entercard har ejet varemærkerettighederne til Entercard-navnet og logoet helt fra begyndelsen af vores joint venture. Vi ser nu et behov for at beskytte og opdatere vores logo og farvepalette for at de bedre kan anvendes til digitale formater.

Entercard har også besluttet ikke længere at bruge stort C i midten af virksomhedens navn. Entercard-navnet vil fremover blive skrevet med stort E i tekster, mens logoet staves med små bogstaver. Da der er tale om mindre ændringer kræver opdateringen af logoet ikke en større relancering, men vil blive implementeret gradvist fra januar og ud over i 2021.

– Vi har brug for løbende at opdatere og forbedre ikke bare vores processer og produkter for at følge med markedet og aktuelle trends, men også vores logo og varemærker. Jeg tror på, at vi med vores nye logo er bedre forberedt til fremtiden, siger administrerende direktør Freddy Syversen.

Samtidig med fornyelsen af logoet har vi opdateret Entercards farvepalette. Vi bevæger os væk fra den konservative mørkeblå farve og introducerer i stedet en friskere blå, som er bedre egnet til digitale formater