Fryshuset

Fryshuset er et mødested for holistisk læring og personlig udvikling inden for følgende arbejdsområder: ungdomskultur, sociale projekter, skoler, arbejdsmarkeder og iværksætteri. De driver flere skoler og programmer for erhvervsuddannelse, seminarer og konferenser, kurser i teater, musik og sport og er desuden vært for arrangementer, koncerter fester og diskoteker. Organisationen fokuserer specifikt på mennesker, der er i risiko for at falde udenfor, med troen på, at alle kan lykkes, hvis de får chancen for at starte forfra.

Fryshuset ønsker at give de unge mulighed for at udvikle deres færdigheder og det, de brænder for, så de kan realisere deres potentiale og finde den rette vej ud i samfundet. Dette er afgørende for at at man ikke føler sig udenfor, hvilket Entercard gerne vil hjælpe med at forhindre.

Her er nogle af de projekter Entercard engagerer sig i:

«Barn til ensamma mammor»

Flere enlige mødre og børn befinder sig i en økonomisk og socialt udsat situation, hvor basale behov som tøj og fritidsaktiviteter ikke er dækket ind. For at hjælpe dem, organiserer Fryshuset og Entercard aktiviteter for familier med besøg i dyrehaver og forlystelsesparker.

Lovely Days

Sammen med Fryshuset arrangerer Entercard Lovely Days aktiviteter for unge, såsom filmaftener og bagedage. Lovely Days er blevet mødested for teenagere fra hele Stockholm.

Læs mere om Fryshuset