Udviklingen rækker ud over rollen

I Entercard skal du tænke ud ad boksen og arbejde sammen med kolleger fra forskellige teams og afdelinger. For os er dine kompetencer vigtigere end din stillingsbetegnelse – hvilket giver dig mulighed for at vokse i virksomheden.

Vores kolleger siger som regel, at de bliver hos Entercard, fordi de udvikler sig ud over deres rolle – både professionelt og personligt.

Ved at være en af få eksperter inden for dit felt repræsenterer du teamet og bliver eksperten i alle situationer. Du bliver konstant udfordret og vokser på det personlige niveau, samtidig med at du får flere kompetencer og større forretningsforståelse ved at lære af de mennesker, du arbejder sammen med. Det er en af de fremragende ting ved vores organisationsopbygning og størrelsen på vores virksomhed.

Vi motiverer dig til at vokse, hvis du har lyst

Vi motiverer altid vores kolleger til at udfordre sig selv og prøve nye ting, uanset om du vil søge en ledig stilling i et andet team eller involveres i et nyt projekt.

Hvis du har et særligt interesseområde, får du højst sandsynligt muligheden for at blive involveret. Hvis din nysgerrighed rækker ud et område, der ikke er dine kernekompetencer, er der altid muligheder for at få mere information om det. Vi er stolte af at sige, at vi fik besat 4/10 af de ledige stillinger internt sidste år. Når alt kommer til alt er det vores kollegers drivkraft og passion samt vores støttende og motiverende ledere, der driver vores virksomhed fremad.

Mens vores kolleger lærer mest i deres daglige arbejde, har vi også en mere struktureret udvikling.

Entercard Academy – vores interne uddannelsescenter

Entercard Academy er vores helt egen uddannelsesinstitution Det drives både oppe fra og ned og nede fra og op af vores kolleger.

Entercard Academy afholder regelmæssigt en række kurser, workshops, pop-up sessioner og andre læringsaktiviteter. Temaerne for sessionerne fastlægges i tråd med vores strategi, baseret på aktuelle behov i virksomhederne og hos kollegerne.

Mange af sessionerne på Entercard Academy ledes af vores interne eksperter, nemlig vores kolleger. Det giver muligheder for, at vores kolleger kan videreuddanne sig og lære af hinanden. Vi henter også eksterne eksperter ind, der kan introducere os for meget vigtige, nye perspektiver. Vi deltager også i eksterne kurser, når det er relevant.

Vores ledere får tilbudt ekstra lederskabskurser, der ruster dem til at stå i spidsen for vores virksomhed og vejlede og coache vores kolleger.